Řeznické novinky

Skip Navigation Links

Grilovací sezóna zahájena

Grilování je prostě česká klasika, bez které si jaro ani nedovedeme představit. Jakmile se počasí umoudří, není nic lepšího než trávit čas venku, užívat si slunce a grilovat s rodinou nebo přáteli. Pokud chcete, aby vaše grilovačka stála za to, sáhněte po kvalitním mase na gril z našeho řeznictví. Co máme v nabídce vám prozradíme v našem článku.

Marinované steaky a žebírka

Nemáte čas naložit maso na gril? Udělali jste to za vás. Na našich pultech najdete marinovaná žebírka, steaky z krkovice, vepřové kotlety i kuřecí prsní řízky v bylinkové, country či zlaté marinádě. Každé maso je pečlivě připravené tak, aby bylo šťavnaté a plné chuti. Stačí si jen vybrat, hodit na rošt a užívat si tu vůni.

 

Hovězí burger

Co by to bylo za grilovačku bez kvalitního burgeru. Náš hovězí je opravdová pochoutka, která si zaslouženě odnesla ocenění v soutěži Mls Pardubického kraje 2024. Je vyroben z 90 % z hovězího masa, pochází přímo z naší farmy, kde se na jeho zpracování dbá s maximální péčí, což se odráží v každém soustu. Stačí ho opéct z každé strany 5 minut, doplnit o čerstvou zeleninu, kvalitní housku a oblíbenou omáčku.

Klobásky

Klobásky se hodí vždy, když máte chuť na něco chutného a rychlého, anebo když steak prostě nestačí. Na pultech už nám voní grilovací šunkové, bavorské, trampské a Delli klobásy se sýrem. Bavorské klobásy mají jemnou chuť s nádechem česneku a kmínu, zatímco trampské jsou výrazně pikantnější, kořeněné paprikou, česnekem a chilli. Každá má svou poctivou chuť, která vám zaručeně zvedne náladu. A pokud chcete vyzkoušet něco nového, sáhněte po novince v našem sortimentu - marinované klobáse.

Vepřová plec a kýta

Chystáte grilovačku pro více lidí? Vepřová plec a kýta zaručeně potěší více strávníků. Jsou skvělé na pomalé grilování, při kterém se krásně propečou do měkka a zůstanou šťavnaté. Na našich pultech najdete vepřovou kýtu s kostí, vepřovou plec s kostí, ale také zauzenou vepřovou plec a kýtu, která dodá grilu skvělý kouřový nádech.