Grilování je prostě česká klasika, bez které si jaro ani nedovedeme představit. Jakmile se počasí umoudří, není nic lepšího než trávit čas venku, užívat si slunce a grilovat s rodinou nebo přáteli. Pokud chcete, aby vaše grilovačka stála za to, sáhněte po kvalitním mase na gril z našeho řeznictví. Co máme v nabídce vám prozradíme v našem článku.
Marinované steaky a žebírka
Nemáte čas naložit maso na gril? Udělali jste to za vás. Na našich pultech najdete marinovaná žebírka, steaky z krkovice, vepřové kotlety i kuřecí prsní řízky v bylinkové, country či zlaté marinádě. Každé maso je pečlivě připravené tak, aby bylo šťavnaté a plné chuti. Stačí si jen vybrat, hodit na rošt a užívat si tu vůni.
Hovězí burger
Co by to bylo za grilovačku bez kvalitního burgeru. Náš hovězí je opravdová pochoutka, která si zaslouženě odnesla ocenění v soutěži Mls Pardubického kraje 2024. Je vyroben z 90 % z hovězího masa, pochází přímo z naší farmy, kde se na jeho zpracování dbá s maximální péčí, což se odráží v každém soustu. Stačí ho opéct z každé strany 5 minut, doplnit o čerstvou zeleninu, kvalitní housku a oblíbenou omáčku.
Klobásky
Klobásky se hodí vždy, když máte chuť na něco chutného a rychlého, anebo když steak prostě nestačí. Na pultech už nám voní grilovací šunkové, bavorské, trampské a Delli klobásy se sýrem. Bavorské klobásy mají jemnou chuť s nádechem česneku a kmínu, zatímco trampské jsou výrazně pikantnější, kořeněné paprikou, česnekem a chilli. Každá má svou poctivou chuť, která vám zaručeně zvedne náladu. A pokud chcete vyzkoušet něco nového, sáhněte po novince v našem sortimentu - marinované klobáse.
Vepřová plec a kýta
Chystáte grilovačku pro více lidí? Vepřová plec a kýta zaručeně potěší více strávníků. Jsou skvělé na pomalé grilování, při kterém se krásně propečou do měkka a zůstanou šťavnaté. Na našich pultech najdete vepřovou kýtu s kostí, vepřovou plec s kostí, ale také zauzenou vepřovou plec a kýtu, která dodá grilu skvělý kouřový nádech.