26. dubna 2023, Sloupnice - Po velkém úspěchu fermentovaného Milánského salámu, představujeme další trvanlivé fermentované výrobky:
Jsou to naši „princové“: SLOUPNICKÝ DRSOŇ a SLOUPNICKÝ MLSOŇ. Delikátní jemně pikantní miniklobásky z vepřového a hovězího masa na jedno skousnutí. Po 24hodinové fermentaci startovací kulturou jsou klobásky vyuzeny bukovým kouřem a pak přesunuty k dosušení v sušárně. Na výrobu 100 g je použito 154 g hovězího, vepřového masa a vepřového sádla.
Prvním je SLOUPNICKÝ DRSOŇ: jemně pikantní miniklobásky masové chuti zvýrazněné ušlechtilou startovací kulturou a směsí koření pepřů, pálivé papriky, ovoněné kouřem z bukového dřeva. Jsou tak příjemně pikatní s jemnou pálivostí.
A druhým je SLOUPNICKÝ MLSOŇ: Delikátní mini klobásky masové chuti zvýrazněné ušlechtilou startovací kulturou a směsí koření pepřů, kmínu s jemným tónem česneku, ovoněné kouřem z bukového dřeva.
Skvělá volba pro rychlé pohoštění přátel, anebo jen tak skvělá masová jednohubka!